Recepten

Chili con Carne

Recepten
23 APR 2016
Chili con Carne
Ingrediënten
1 eetlepel olijfolie
500 gram rundergehakt
1ui
2 teentjes knoflook
1 blik tomatenblokjes
2 eetlepels tomatenpuree
1,5 eetlepel komijnpoeder
1,5 eetlepel gedroogde oregano
1,5 theelepel chilipoeder
2 theelepels gdroogde tijm
1 theelepel suiker
1 runderbouillonblokje
225 ml water
1 blik kidneybonen
1 blik maïs
 
Bereidingswijze
Fruit de ui met de knoflook in 1 el olijfolie een paar minuten op matig vuur samen met de komijnpoeder en de chilipoeder, voeg het gehakt toe en bak het rul. Doe daarna het blik tomaten, de tomatenpuree, de tijm, suiker en oregano,het bouillonblokje en het water erbij. Laat een half uurtje zachtjes pruttelen. Voeg dan de kidneybonen en de maïs toe en laat het geheel nog een half uurtje pruttelen.

Pagina terug
Zaterdag geopend van 10:00 uur tot 15:00 uur. Andere dagen op afspraak.