Nieuwslijsten

Riblappen met ontbijtkoek en bier

Recepten
29 JAN 2016
Riblappen met ontbijtkoek en bier
Ingrediënten
1 riblap van ongeveer 800 gram, 2 uien, bloem, 50 g boter, 1 laurierblaadje, 1 of 2 flesje(s) Hertog Jan bier, zout en peper, 1 bouillonblokje (eventueel)

Klik hier voor foto's stap-voor-stap

Bereidingswijze
Bestrooi het vlees met zout en peper en wat bloem. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees aan beide kanten snel dicht. Voeg de gesnipperde ui toe. Besmeer de plakken ontbijtkoek royaal met mosterd en leg ze met de mosterdkant op het vlees. Verwarm het bier en schenk het langs de rand van de pan bij het vlees. Voeg een laurierblaadje toe en laat het geheel circa 3 uur zachtjes stoven. Voeg tussendoor eventueel nog wat extra bier of bouillon toe.

Pagina terug
Vrijdag geopend van 10:00 uur tot 12:00 uur. Zaterdag geopend van 10:00 uur tot 15:00 uur. Andere dagen op afspraak.